JEK FORWARDING AB

Gamlestadsvägen 2, Hus B19
415 11 Göteborg

Tel. 031-775 52 50
Fax. 031-775 72 50
info@jekforwarding.se

JEK FORWARDING AB är ett svenskägt transport- och logistikföretag, som grundades våren 2008, med huvudsäte i Göteborg.

Vi förmedlar, skräddarsyr och samordnar transporter över hela världen och är specialister inom detta område. Vår verksamhet inriktar sig på sjö-, flyg-, tåg- och landtransporter och vi hjälper Er att hitta det bästa transportsättet för just Era sändningar.

JEK FORWARDING AB har ett stort globalt nätverk med välrenommerade agenter – detta för att garantera våra kunder hög kvalitet och bästa möjliga servicenivå.

Parallellt med våra transporttjänster erbjuder vi lagerhållning, sortering, förtullning och andra tjänster som rör transporter.

Vi som arbetar på JEK har varit verksamma inom transportbranschen under många år och vi har därmed en stor kompetens och kunskap inom våra väggar.

JEK FORWARDING AB har som mål att placera sig som ett medelstort företag inom transportbranschen, för att behålla det lilla företagets flexibilitet, men även ha det stora företagets möjligheter och resurser.

”Världen är stor och erbjuder många affärsmöjligheter. Vi ser det som vår uppgift att se till att Ni får ta del av dessa möjligheter genom vår verksamhet.”

JEK FORWARDING AB
Ledning och medarbetare
Göteborg